26.11.2010

Namaste! Jälleen on aika lähteä ja seurattava tähteä :)

Pikainen kirjouitus tai siis alustus tälle uudelle reisulle. Ostin lentoliput aika viime hetkellä eli viime maanantaina Hki-Delhi-Hki hintaan 571 euroa ajalle 1.12.10-15.1.11. Oli vaan jälleen pakko päästä pakoon kaamosta, kylmyyttä ja totaalisen pimeetä aikaa.
Ja Delhistä on lento suoraan Goalle, hintaan 63 ekee eli ei paha.

Tänään tuli sitten vihdoin Intian viisumi. Olin aika yllättynyt nopeuteen. Suurlähetystön sivuilla mainittiin, että pitäisi ainakin paria viikkoa ennen lähtöä lähettää passi, kun on sesonki-ruuhkaa. Mutta käytännössä tuo viisumin saamiseen meni vain viikko. Eli iloisesti yllättynyt :)

Huomenna kaivan varastosta rinkan esiin ja aloitan pakkaamisen. Tällä kertaa ei onneksi tarvii pakata kovinkaan paljoa, en ole nyt menossa Himalajan-vuoristolle tai muillekaan kylmille seuduille. Toki täällä Oulun seudulla alkaa olen jo melko arktinen talvi, joten pitää ottaa Oulu-Helsinki välille kuitenkin lämmintä vaatetta mukaan. Pitäis vielä keksiä jos saisin jollekin kaverilleni jätettyä talvitakkini, ettei tarviis sitä Intiaan asti raahata.

Tässäpä sitä ensimmäiset kuulumiset... Päivittelen vielä ennen reissuun lähtöä kuulumisiani. Pitää alkaa tehdä jotain reissu suunnitelmia, etten vaan taasen jumahda Goalle pitkäksi aikaa, sillä se ei ole tarkoitus, haluan reissata ja nähdä uusia paikkoja esim. Varanasi.

1 kommentti:

Mousy kirjoitti...

Onnea matkaan! HItsi kun ehtisin jossain välissä lukea sun reissukertomuksia että saisin vinkkejä. (Elättelen kai toiveita et saisin lähdettyä jonnekin joskus)